Vstavané skrine, vstavané šatníky a posuvné dvere

Vstavané skrine Humenné

Aj vám sa stalo, že po čase sa kapacita vašich skríň záhadne zmenšila a priestor v nej ktorý niekedy postačoval je už teraz nedostačujúci? Ako je to možné, že skriňa ktorá zaberá toľko miesta, že sa popri   nej pomaly nedá prejsť je v skutočnosti tak preplnená a neprehľadná. Riešenie je až neuveriteľne jednoduché. Tým riešením je vstavaná skriňa alebo vstavaný šatník. Takto dokážete využiť kompletne všetky ináč hluché a nevyužiteľné miesta vášho interiéru. Vďaka pokročilým technológiám a moderným trendom sa môže odkladací priestor aj u vás stať elegantnou súčasťou vášho interiéru. Vo vašej domácnosti budete mať prehľadne uložené nie len oblečenie ale aj bežné domáce potreby.

Vstavané skrine

 

Vstavané skrine sú jednoduchým a naviac elegantným variantom ku klasickým voľne stojacím skriniam ktoré nedokážu efektívne využívať miesto v danej miestnosti, teda uberajú z voľného priestoru izby.

Výhody vstavaných skríň:

- perfektné zakomponovanie v interiéri bez uberania z priestoru

- ideálne využitie inak nevyužiteľných miest (viď. obrázok vľavo)

- možnosť využitia rôznych systémov otvárania, či už posuvné, sklopné alebo otváravé dvere

Vstavané skrine na mieru

 

Vstavaný šatník by mal byť vzdušný a dostatočne priestranný na to aby bol prehľadný. Pri zaopatrení si takéhoto typu úložného priestoru je treba myslieť na to, že budeme potrebovať ubrať z priestoru izby značnú časť a preto pred realizáciou šatníka je potrebné dobre si to naplánovať. Určite nie je dobre šatník vybaviť kopou políc a vešiakových tyčí ktoré budú slúžiť pre oblečenie ktoré už dávno nenosíte. Stratili by ste vynikajúcu vlastnosť šatníka ktorou je prehľadnosť. V ideálnom prípade by mal vstavaný šatník obsahovať voľný priestor na prezliekanie, väčšie zrkadlo a nemého sluhu. Aby vaša predstava spĺňala praktickú aj dizajnovú stránku je dobré zveriť návrh do rúk odborníkom ktorí vám navrhnú šatník podľa najnovších trendov.

Vstavaný šatník na mieru

 

Výhody vstavaných šatníkov:

- veľký priestor šatníka vám zabezpečí prehľadnosť v uloženom oblečení

- dizajn šatníkovej časti izby je tak variabilný ako si len vaša fantázia určí

- nespočetne veľa možnosti využitia posuvných systémov na dvere umožňujú použitie zrkadiel, rôznych fototapiet napríklad aj s detskými motívmi a cenovo výhodného materiálu ako je drevotrieska v rôznych drevodekoroch alebo lesklých povrchoch

Šatníky Humenné

 

Posuvné dvere sú moderným variantom nie len ku klasickým dverám otváravým ale ich využitie je omnoho všestrannejšie ako ste si možno doteraz mysleli. Napr. na obrázku vľavo je kombinácia posuvných dverí a vstavanej skrine nie v spálni ale dokonca v kúpeľni. Týmto jednoduchým nápadom získate nie len oku lahodiaci pohľad na upratané kúpeľňu ale naviac ako bonus získate aj reálne viac miesta pre seba. Pri posuvných dverách môžete ľubovoľne rozčleniť svoje priestory bytu alebo domu bez nutnosti búrania alebo ďalšieho domurovania. Materiály z ktorých sa dajú výplne posuvných dverí zhotoviť je ako v predošlých prípadoch mnoho. Rôzne plexiskla, drevené výplne, drevotrieskové a sklenené výplne, imitácie okeníc atď.

Posuvné dvere

 

Čo ak ale nastane situácia kde nemáme možnosť osadiť posuvné dvere kvôli úzkemu priestor ktorý nám vymedzujú bočné steny? V takomto prípade jednoducho použijete systém sklopných dverí namiesto systému posuvných derí ako je znázornené na obrázku vpravo. 

Výhody posuvných dverí:

- elegantné a moderné rozdelenie dvoch priestorov

- pri otváraní nezasahujú do priestoru a tým ani pri otvorenej polohe nezavadzajú

- možnosti rôznych dizajnov a akejkoľvek šírky

Skladacie dvere

 

Ako sami vidíte ani v oblasti vstavaných skríň a šatníkoch si žiadne medze klásť netreba. Či už chcete zachovať vidiecky, koloniálny alebo moderný štýl bývania. Všetko je možné a všetko je realizovateľné. Nemusíte sa dokonca trápiť nadizajnovaním a technickým riešením ak na to máte spoľahlivých odborníkov. Ak ale ani tých doposiaľ nemáte tak nesieme dobré správy. Takúto podporu môžete získať bezplatne už dnes!

Posuvné dvere Drevonax 

Posuvné dvere Humenné

 

Naši profesionálny pracovníci vám v tom radi pomôžu a to ozaj bezplatne.

 

Opýtajte sa ich na eshop@drevonax.sk

 

Inšpirujte sa v našej galérií vstavaných skríň.