Novinka vo svete podláh

Vinilové podlahy Drevonax Humenné

Egger Design+

Dnes by sme Vám radi predstavili najnovšiu novinku medzi podlahami.  Spoločnosť EGGER, popredný výrobca podláh na svete, navrhol a vyrobil podlahu Design+ Flooring, ktorá v sebe spája výhody laminátových, krokových a vinylových podláh.  

Ide o vysoko kvalitnú podlahu s perfektným dizajnom a jedinečnými efektmi a funkciami. Pri tejto podlahe sa už nemusíte rozhodovať medzi odolnosťou podlahy, moderným dizajnom alebo ekologickým riešením. Podlaha Design+ Flooring vďaka najnovšej technológii výroby spája všetky tieto požiadavky do jedinej podlahy.

Design+ Flooring je jednoducho ultra modernáultra robustná a ultra variabilná podlaha pre Váš domov ale aj pre vaše podnikanie

nový typ plávajúcej podlahy design plus egger Humenné

Zloženie podlahy Design+ Flooring

Základom podlahy Design+ Flooring je ultra tenká doska z vlákien prírodných drevín (Ultra Wood Fibre Board – UWF) a hrúbke 4,3 mm. Ide o špeciálne ihličnaté dreviny vďaka, ktorým sa tmavošedá doska vyznačuje extrémne vysokou hustotou a zabraňuje napučaniu hrán podlahy. Nosič podlahy má podiel dreva viac ako 70 % čim je dizajnová podlaha Design+ Flooring ekologická a nezávadná podlaha spoločnosti EGGER.  Podlaha je preto vhodná do vlhkých a aj do intenzívne namáhaných priestorov.

Vrchná vrstva podlahy Design+ Flooring je vyrobená z termoplastického polyuretánu v skratke TPU. Ide o veľmi pružný materiál, ktorý podlahe dáva špeciálnu pamäťovú funkciu. TPU sa vyznačuje hlavne svojou elasticitou, trvanlivosťou a tichosťou. Plastové komponenty neobsahujú žiadne škodlivé látky a sú bez emisií.

Podlaha Design+ Flooring je naspodku ukončená  veľmi kvalitným protiťahom odolným voči vode

zloženie plávajúcej podlahy vrstvy Drevonax Humenné

Vlastnosti podlahy Design+ Flooring

 Design+ Flooring je podlaha, ktorá sa vyznačuje niekoľkým základnými vlastnosťami:

  • Neuveriteľné odolná:  Podlaha je odolná voči vode vďaka funkcii DualSeal, ktorá zabraňuje prieniku vlhkosti z oboch strán podlahy a podlaha je tak vhodná aj do vlhkého prostredia.
  • Elastická: Táto podlaha je elastická kvôli špeciálnemu povrchu z TPU  a funkcii SelfRepair. SelfRepair umožňuje špecifickú regeneráciu pri bodovom zaťažení podlahy. Keď dôjde na povrchu podlahy k deformácii napr. od nohy nábytku, tak molekuly TPU vytlačené zo svojho miesta si „vzpomenú“ a vrátia sa v priebehu krátkej doby na pôvodné miesto.
  • Kompaktná: Kompaktnosť podlahy Design+ Flooring tkvie v jej hrúbke iba 5 mm a patentovanému kliku UNI fit! vďaka čomu sa s ňou dobre pracuje pri pokládke a šetrí čas a tým aj vaše peniaze
  • Svetelne stála: povrch TPU zabezpečuje že podlaha bude dlhé roky krásna, bez vyblednutia, zafarbenia alebo zožltnutia.
  • Formát LARGE: vytvára nádherný efekt v otvorených priestoroch, kde vynikne 4-stranná faseta Woodvision a vyzdvihne efekt drevenej podlahy
  • Trieda použitia 33:  je vhodná pre všetky obytné miestnosti s intenzívnym využívaní a takisto pre komerčné a verejné priestory
  • Protišmyková trieda R10: pre bezpečnú a spoľahlivú podlahu
  • Viac spôsobov pokládky: Podlahu je možné položiť klasickým plávajúcim spôsobom ale aj celoplošne lepiť, hlavne v komerčných priestoroch
  • Ekologická: viac ako 70 % podlahy tvorí drevo a navyše plastové komponenty neobsahujú žiadne škodlivé látky

podlaha vhodná aj do kúpelne

Dekory podlahy Design+ Flooring

Podlahy Design+ Flooring sa vyznačujú rozmanitosťou dekorov, kde v spoločnosti EGGER na to kladú veľký dôraz. Pri výbere dekorov podláh dizajnéri kombinujú svoje know-how spolu s najmodernejšími technológiami a trendmi. Výsledkom sú dekory podláh, z ktorých si vyberie každý podľa svojich každodenných požiadaviek. Povrchy podlahy Design+ Flooring spĺňajú protišmykovú triedu R10 a tým poskytujú bezpečnosť a spoľahlivosť podlahy.

Dizajnová podlaha Design+ Flooring sa ponúka v 20tich dekoroch.  15 je drevodekorov, kde si môžete vybrať medzi nepravidelnou povrchovou štruktúrou „Native“ (jemná pórovitá štruktúra s decentnými stopami po píle, čo dáva podlahe prirodzený ráz.) alebo lineárnym dekorom „Rustic“ (paralelne kartáčovaný a hlboký povrch voči štruktúre dekoru podčiarkuje rustikálny ráz dekoru). Ďalších päť dekorov je reprodukcia materiálov a kameňa s povrchovou štruktúrou „Stone“. Pri týchto dekoroch je HRANA 4+2 , čím táto podlaha (1 lamela) vyzerá ako tri malé dlaždice.

Ukážky dekorov podlahy Design + Flooring

dub rustikálny bielydub starý šedýdub rozpraskaný prírodný

Výhody podlahy Design+ Flooring

Prečo si vybrať podlahu Design+ Flooring? Tu je jej niekoľko výhod:

  1. Trvanlivý a krásny povrch po dlhú dobu
  2. Tichosť, vďaka tlmeniu krokového hluku
  3. Mäkkosť podlahy pre šetrnosť vašich kĺbov
  4. Vysoká tvarová stálosť
  5. Žiadne pučanie podlahy
  6. Bezpečná a spoľahlivá podlaha (protišmyková trieda R10)
  7. Svetelné stála (nebledne ani netmavne)
  8. Bez zápachu
  9. Ekologická a zdravotne nezávadná
  10. Záruka dlhej životnosti ( 25 ročná záruka pre váš domov a 5 ročná záruka v komerčnej sfére)
  11. Ľahká a flexibilná pokládka (pokládka bez náradia iba z orezávacím nožom, položené o 40 % rýchlejšie)
  12. Širokých sortiment doplnkov presne k vašej podlahe

najlepšia podlaha pre váš domov alebo obchodné priestory

Pokládka podlahy Design+ Flooring

Položenie podlahy Design+ Flooring je úplne jednoduché vďaka patentovaným zaklápacím systémom a širokej ponuke doplnkov spoločnosti EGGER. Toto položenie podlahy zvládne každý trošíčku manuálne zručný človek.

Základom jednoduchej a rýchlej pokládky podlahy Design+ Flooring je unikátny patentovaný systém kliku UNI fit!. Jeho výhody sú hlavne, že na „zakliknutie“ podlahy nepotrebujete žiadne náradie, podlahu ukladáte kúsok po kúsku, podlaha je položená rýchlejšie o 40 % a navyše zámok podlahy je mimoriadne stabilný. Túto podlahu jednoducho nakrátite aj orezávacím nožom bez potreby píly.

Spoločnosť EGGER ponúka navyše k podlahám široký sortiment produktov ako podložky, soklové lišty, lepidlá ale aj prípravky na čistenie a údržbu podlahy pre dlhodobú radosť z podlahy rady Design+ Flooring

Video pokládky podlahy

 

Kde kúpim podlahu Design+ Flooring

Dizajnovú podlahu Design+ Flooring je možné zakúpiť v podlahovom štúdiu v spoločnosti DREVONAX Humenné, s.r.o. na Družstevnej ulici č. 27 v Humennom alebo v Trebišove na Košickej ulici 2690.

DREVONAX Humenné, Družstevná 27, 06601